African Grey Parrots

African Grey Parrot
Latin: Psittacus erithacus
Deutsch: Graupapagei
French: Perroquet jaco
Netherland: Grijze roodstaartpapegaai
Italian: Pappagallo cenerino
Spain: Loro gris
Biological data:
Distribution: Africa; Sierra Leone, Liberia, western Ivory Coast, southern Guinea
Habitat: savannah woodland, coastal mangrove areas, lowland forest
Size: 33cm
Adult Weight: 320-400g
IUCN Red List category: Vulnerable

Showing all 4 results